Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Maria Cercel, mama actionarului majoritar al Concefa, a preluat 16% din actiunile firmei

Maria Cercel, mama directorului general şi acţionarul majoritar al Concefa Sibiu (COFI), Horaţiu Cercel, a preluat 15,91% din acţiunile firmei de construcţii, pentru 11,9 milioane lei, transmite Mediafax.

Cele 31,35 milioane de acţiuni au fost cumpărate de la Horaţiu Cercel şi de la Asociaţia Concefa la preţul de 0,38 lei, cotaţie cu 22,58% peste ultima tranzacţie cu aceste acţiuni, operată la 20 mai. În urma tranzacţiilor, participaţia lui Horaţiu Cercel a scăzut cu 10,15 puncte procentuale. Potrivit celor mai recente raportări, Horaţiu Cercel deţinea 62,87% din acţiuni, astfel că participaţia acestuia s-a redus la 52,7%. Titlurile vândute de Asociaţia Concefa reprezintă 5,7% din capitalul firmei. În total, pe piaţa Rasdaq au fost transferate luni acţiuni ale firmei reprezentând 17,43% din capital, prin operaţiuni negociate, pentru suma de 13 milioane lei (3,1 milioane euro). Toate operaţiunile au fost realizate la preţul de 0,38 lei.

Compania, listată pe piaţa Rasdaq, are un capital social de 19,7 milioane lei, divizat în 197 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 0,1 lei. Acţionarii Concefa au aprobat, marţi, majorarea capitalului social cu 39,4 milioane de lei, la 59,1 milioane de lei, prin aport în numerar, şi transferul acţiunilor de pe piaţa Rasdaq la Bursa de Valori Bucureşti sau la Sibex.

Comentarii

3 comentarii

Asa, si...?

Acum 11 ani

Si ce altceva mama a mai servit la mic dejun ? , poate ne spuneti si asta,.
Raspunde

Gogu

Acum 11 ani

Ati preluat o stire de pe Ziarul Financiar. Intereseaza pe cineva?
Raspunde

caligula

Acum 11 ani

are o pensie asa de mare? Nu se intreaba nimeni, nici fiscul, de unde milioanele stimatei doamne, sau in Sibiu 3 milioane de euro sunt mizilic?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus