Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
24°C

UPDATE Trei barbati si o femeie, cautati de politisti in cazul furtului unei arme de vanatoare

Update

Poliţiştii din Sibiu caută trei bărbaţi şi o femeie, aceştia fiind consideraţi suspecţi în cazul furtului unei arme de vânătoare din locuinţa unui sibian, iar anchetatorii au transmis, miercuri, colegilor din judeţele învecinate datele de identificare ale suspecţilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, datele suspecţilor în cazul furtului de armă au fost transmise poliţiştilor din judeţele învecinate şi toate maşinile Poliţiei Rutiere aflate în patrulare au în vedere autoturismul cu care se deplasează suspecţii. "Nu sunt organizate filtre fixe în judeţ, însă datele caracteristice ale maşinii sunt în atenţia poliţiştilor aflaţi în patrulare şi au fost date în consemn şi judeţelor limitrofe. Deocamdată, nu se ştie cine sunt suspecţii sau de unde sunt, pentru că victima i-a angajat de pe stradă şi nu le-a cerut niciun fel de acte", a declarat, corespondentului Mediafax, inspectorul Luciana Balteş. Potrivit sursei citate, arma de vânătoare cu care au fugit suspecţii este de calibrul 12 milimetri.

O armă de vânătoare a fost furată, marţi seară, din locuinţa unui sibian, împreună cu dulapul metalic în care era încuiată şi în care proprietarul mai avea bani, chitanţe şi documente bancare, hoţii fugind cu o maşină înmatriculată în Ungaria, transmite corespondentul Mediafax.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, incidentul s-a petrecut în locuinţa unui bărbat din municipiul Sibiu. "Acesta a angajat câteva persoane să-i schimbe scocurile la casă, iar când i-a plătit a scos bani dintr-un fişet metalic. Cei care au lucrat au observat acest lucru şi, profitând de vârsta înaintată şi neatenţia proprietarului, au pătruns în bucătăria imobilului şi, de pe un perete, au smuls un dulap metalic, încuiat, în care se aflau o armă de vânătoare, 40 cartuşe de vânătoare, permisul de port-armă, permisul de vânătoare, suma de 2.000 de lei, diverse chitanţe şi documente bancare. Cel mai probabil, făptaşii nu ştiau că dulapul metalic conţine şi o armă de vânătoare", a declarat corespondentului Mediafax inspectorul Luciana Balteş. Potrivit sursei citate, hoţii au fugit cu un autoturism Audi, de culoare gri, model vechi, cu numere de înmatriculare de Ungaria. Mai multe echipaje de Poliţie au instituit, în noaptea de marţi spre miercuri, filtre pe şoselele din judeţ, în încercarea de a-i prinde pe hoţi.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Sibiu şi de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Sibiu.

Comentarii

2 comentarii

hi,hi

Acum 11 ani

Iohannis, dubleaza paza la casele tale sa nu cumva sa fie nebunul care te-a amenintat cu moartea! Ha,ha,.ha,.....
Raspunde

conu jenica

Acum 11 ani

ce fraieri, frate! omul le da de lucru si ei stau sa-i ia pielea! sper sa fie prinsi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus