Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Patruzeci de persoane s-au inscris la festivalul de epigrame

Patruzeci de persoane din întreaga ţară s-au înscris la festivalul - concurs de epigrame "Nicolaus Olahus", ajuns la a zecea ediţie, care se va desfăşura, începând de vineri, la Sibiu, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul-Junii" Sibiu, Festivalul Naţional de Epigramă "Nicolaus Olahus", ajuns la a zecea ediţie, se desfăşoară sub formă de concurs, vineri şi sâmbătă. Conform sursei citate, patruzeci de epigramişti din România s-au înscris în competiţia organizată pe două secţiuni: "Absolut din întâmplare" şi temă liber aleasă. În prima zi a festivalului, de la ora 18.00, va avea loc lansarea volumului "Cenaclul Nicolaus Olahus la 35 de ani". Volumul marchează cei 35 de ani de activitate a cenaclului şi este semnat de Ştefan-Cornel Rodean, Nicolae Munteanu şi Nicolae Mihu. Câştigătorii festivalului vor fi premiaţi în cadrul unei gale care se va desfăşura sâmbătă, de la ora 10.00, în sala de conferinţe a Cercului Militar Sibiu.

Spectacolul de gală va fi completat de recitaluri ale epigramiştilor din Aiud, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Buzău, Caransebeş, Chişinău, Cluj-Napoca, Constanţa, Făget, Galaţi, Iaşi, Medgidia, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Sinaia, Târgu Jiu, Timişoara şi Vişeu de Sus.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus