Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

O sibianca a fost arestata pentru ca isi obliga fiica sa se prostitueze. Fata facea traseul intre Sibiu si Medias

O femeie din Sibiu este cercetată de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de proxenetism întrucât este suspectată că a obligat două minore, una dintre ele fiind fiica ei, să se prostitueze.

La data de 9 iunie a.c., poliţiştii din Alba au depistat-o pe Livia M., de 34 ani, din oraşul Copşa Mică, judeţul Sibiu, care este cercetată pentru comiterea infracţiunii de proxenetism.

Aceasta este suspectată că, în perioada septembrie 2009 - martie 2010, a obligat- o pe fiica ei, în vârstă de 15 ani şi pe o altă minoră, de 16 ani, să întreţină raporturi sexuale mai mulţi bărbaţi, în schimbul unor sume de bani.

Ancheta în acest caz a avut ca punct de plecare verificările efectuate într-un dosar penal privind infracţiunile de proxenetism şi raport sexual cu o minoră, fapte de comiterea cărora este suspectat Aurel R., din Valea Lungă, judeţul Alba, care în prezent se află încarcerat în arestul I.P.J. Alba.

Suspectei i-a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind intrudusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei 10 iunie a.c, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

anca

Acum 13 ani

este recomandabil ca pe viitor famiile sarace care au persoane de sex femini sa poata sa si inscrie fetele la o scoala de CURTEZANE si optional daca vor pot alege alte meserii, trebuie sa cultivam rafinamentul sa nu uitam ca aceste Proiecte aduc un aport sanatos barbatiilor dar si fetelor, PROSTITUTIA este ceva urat ceva mecanic.....dar sa nu uitam ca arta placeriilor trebuie cultivata prin simturi artistice si educatie...hai sa schimbam ceva pentru noi in bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus