Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Sibiul ”exporta” inca 40 de caini comunitari in Germania

Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân împreună cu Das Kleine Tierheim (Pferd und Hund e. V.), asociaţia cu care Primăria colaborează de mai bine de un an, pregătesc o nouă campanie de adopţie a câinilor comunitari.

Un nou transport de aproximativ 40 de câini va pleca către Germania la sfârşitul lunii iunie sau la începutul lunii iulie. Până în prezent, asociaţia amintită a efectuat trei transporturi către Germania, acest al patrulea transport aducând numărul de câini comunitari  adoptaţi în această ţară la peste 180.

Şi sibienii care îşi doresc un câine pot adopta din adăpostul care funcţionează în Dealul Guşteriţei. Câinii care sunt daţi spre adopţie pot fi văzuţi şi pe site-ul www.cainifarastapan.sibiu.ro .

Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân împreună cu Asociaţia Pferd und Hund  e.V. (Das Kleine Tierheim) continuă acţiunea de sterilizare a câinilor care nu fac parte dintr-o rasă omologată. Ambulatoriul este în continuare amplasat în cartierul Hipodrom, lângă Piaţa Rahovei şi funcţionează de luni până vineri, în intervalul orar 12 – 18.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

NE-AM SATURAT

Acum 13 ani

de javre , sa plece toti ... !!!
Raspunde

George

Acum 13 ani

pt: (IP 188.24.212.87) motivul numarul 1 pt aceste transporturi e faptul ca multi romani nu au putin simt pentru aceste animale. Motivul numarul 2 ar fi faptul ca atat germania si poate si alte tari au adoptat aceasi politica de eutanasiere pe care romania vrea sa o ia in ultima vreme. Sa nu uitam ca acesti caini fara stapan au si ei un suflet, au si ei dreptul la viata la fel ca si oamenii, au fost lasati de dumnezeu sa se nasca si sa se inmulteasca cu un scop bine definit. Acel scop il vom vedea cu totii atunci cand nu vor mai exista acesti caini pe strazi, si cand vom fi nevoiti probabil sa importam la fel cum face germania acum. PS: nu sunt foarte religios, nu iubesc extrem de mult cainii si alte animale, dar am putin respect pentru fiecare vietate de pe acest pamant !
Raspunde

Badea Ion

Acum 13 ani

Pacat e ca cele mai mari javre raman
Raspunde

Ema

Acum 13 ani

@Badea Ion, "cele mai mari javre" rămîn tot oamenii. @NE-AM SATURAT: (IP 188.24.212.87) eu unul m-am săturat de oameni sătui ca voi, care doar se plîng şi nu caută şi nu ajută la găsirea unor soluţii. Cîinii ăia n-au răsărit după ploaie ca ciupercile, ci au apărut ca urmare a lipsei de interes, poate şi a nesimţirii şi comodităţii OMULUI.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus