Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
-2°C

Aura Urziceanu inaugureaza terasa de vara a Muzeului Brukenthal, din Piata Mare

În colaborare cu Muzeul Naţional Brukenthal, Imperium a deschis o nouă   terasă elegantă chiar în curtea Palatului Brukenthal din Piaţa Mare. Cu  sprijinul reprezentanţilor Muzeului, orice sibian poate veni să bea o cafea  aromată, o limonadă răcoritoare sau pur şi simplu, doar să citească o carte

“Pentru că orice nouă locaţie trebuie sărbătorită, am decis ca în data de 17 iunie să facem un super-eveniment care o va avea că principală invitată pe  Aura Urziceanu. Seară va începe la oră 19, cu o mică introducere făcută de  orchestra de cameră "Sunetul Muzicii". Domnul Viorel Mailat, dirijorul  Grupului, va prezenţa programul viitor al serilor de muzică clasică găzduite  de Palatul Brukenthal şi Imperium. Urmează un scurt recital al Imperium Jazz  Band, după care Aura Urziceanu acompaniată de aceeaşi băieţi din Imperium   Jazz Band va performa în stilul sau inconfundabil cele mai cunoscute melodii de jazz” au anunţat reprezentanţii Imperium Pub, organizatori ai evenimentului.

Pentru că locurile sunt limitate, rezervările se vor face doar la numărul de telefon : 0722 244 456

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus