Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Caravana Minimax vine la Sibiu

În 25 iunie, caravana Minimax ajunge la Sibiu. Autobuzul magic porneşte din Bucureşti, într-o aventură reală, plină de surprize, prin ţară, cu opriri în Oradea, Braşov, Brăila sau Galaţi. Echipat cu cele mai diverse jocuri educative, ecrane imense, panouri interactive şi nu în ultimul rând, jucării, Autobuzul Magic va pleca în excursie alături de echipa Minimax şi va petrece câte o zi întreagă în oraşele Oradea, Sibiu, Braşov, Bucureşti, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Mangalia. Cum funcţionează inima sau câte oase are corpul omenesc? Din ce este format sistemul solar sau cum se poate proteja mediul înconjurător? Toate acestea şi multe alte subiecte vor fi abordate în cadrul atelierelor de activităţi, atent coordonate de către moderatori profesionisti, care vor explica noţiunile teoretice şi le vor aplica apoi împreună cu copiii într-un mod interactiv, punându-se accent astfel pe stimularea creativităţii şi dezvoltarea abilităţilor de învăţare a celor mici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 296

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

9 comentarii

me

Acum 13 ani

mai trebuie precizat si unde anume in sibiu vine aceasta caravana? nu de alta dar probabil vor fi destui cei interesati. si o ora daca se poate.
Raspunde

Gretel

Acum 13 ani

De pe site-ul Minimax poţi afla din păcate doar locul: Esplanada - Cazarma 90, nu şi ora desfăşurării.
Raspunde

Je

Acum 13 ani

Bine-bine, ora, locul.... dar DATA??? si daca informatii sunt disponibile si pe site la Minimax, 'jurnalistul' de ce nu se documenteaza? sau asta e prea injositor pentru un jurnalist...
Raspunde

me_scumpik_alexa

Acum 13 ani

vreau sa vin cu my sister dar in braila la ce ora vine sa nu vin shi sa-mi zica s-a terminat sau incepe seara nu inteleg nik dar poate nu mai vin.vreau informatii precise!!!!!!!!
Raspunde

ale)(andra

Acum 13 ani

la ce ora ajunge caravana in galati???????
Raspunde

EUdd

Acum 13 ani

La ce ora vine caravana in Constanta ca pe sit nu scrieeeee??????????
Raspunde

Anca

Acum 13 ani

La ce ora vine caravana minimax .MAM plictisit sa o tot astept!
Raspunde

Anca

Acum 13 ani

La ce ora vine caravana minimax in BRAILA .Si unde anume este.MAM plictsit sa tot astept caravana minimax.
Raspunde

petre

Acum 13 ani

Organizare f proasta, afis cu insuficiente informatii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus