Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-4°C

Incepe Targul Mesterilor Constructori la Sibiu

Târgul Meşterilor Constructori, primul târg din România dedicat pieţei “do it yourself” se desfăşoară la Sibiu, la Sala Transilvania, între 18 şi 21 iunie.

Evenimentele CAMEX au o tradiţie de 11 ani la Sibiu. Târgul organizat în acest an sub umbrela CAMEX se adresează meseriaşilor, meşterilor constructori, persoanelor fizice cu intenţii de investiţii în construcţii şi pasionaţilor de bricolaj.

Meşterii sunt factori importanţi care influenţează beneficiarii finali în alegerea materialelor de construcţii. Evenimentul aduce în prim plan meşterul în construcţii, constituind în acest sens o premieră pentru piaţa de târguri şi expoziţii din România. ABplus Events reuşeste astfel să definească şi să diferenţieze clar aceste evenimente, dedicate consumatorului final, de evenimentele

B2B organizate în Iaşi, Braşov, Timişoara, Cluj Napoca, Constanţa şi Bucureşti, toate aflate sub umbrela CAMEX, evenimente pentru construcţii.

Târgul Meşterilor Constructori este o sărbătoare care îmbină târgul cu vânzare şi

demonstraţiile cu activităţi de divertisment. Evenimentul este dezvoltat în jurul a 3 zone importante: zona pavilioanelor expoziţionale, zona de demonstraţii şi zona de activităţi în aer liber.

Demonstraţiile din cadrul Târgului privesc atât materiale de construcţii noi apărute, cât şi tehnici de lucru moderne. Vor fi antrenaţi montatori de acoperişuri, confecţioneri de tâmplarie AL/PVC, montatori de pereţi şi plafoane din gips-carton, zidari, pietrari, tencuitori, zugravi, ipsosari, tapeţari, vopsitori, mozaicari, faianţari, parchetari şi nu numai.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus