Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Primaria Medias schimba canalizarea din curtea spitalului din oras

Viceprimarul Mediaşului, Floarea Taropa, a anunţat, luni, că municipalitatea a reuşit îndepărtarea tuturor efectelor furtunii de sâmbătă şi că, de marţi, se va demara refacerea reţelei de canalizere din curtea Spitalului Municipal Mediaş al cărui subsol a fost inundat în timpul furtunii, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Mediaş, municipalitatea a inventariat toate problemele cauzate de intemperiile de sâmbătă seara şi a luat măsuri de înlăturare a efectelor acestor evenimente meteorologice. „Prioritatea numărul unu a fost spitalul municipal Mediaş unde s-au înregistrat probleme la reţeaua de canalizare a oraşului şi unde de altfel începând de mâine (marţi – n.r.) se va interveni pentru schimbarea acesteia. Având în vedere că în ultimii 11 ani nu ne-am confruntat cu astfel de situaţii, am fost pregătiţi pentru intervenţie şi ne bucurăm că nu au fost înregistrate pagube materiale, cu atât mai puţin de altă natură. Serviciile abilitate din cadrul primăriei au intervenit prompt pentru înlăturarea efectelor furtunii”, a declarat viceprimarul Mediaşului, Floarea Taropa, citată în comunicatul de presă. Potrivit sursei ciatate, pentru înlăturarea efectelor furtunii au fost tăiaţi şase copaci şi au fost înlăturate de pe căile de acces pietrişul şi materialul antrenat de ape. De asemenea, au fost sprijiniţi cetăţenii municipiului Mediaş pentru defrişarea unor copaci care, din cauza furtunii, prezentau un pericol pentru locuitorii din zonă. Aproximativ 20 de copaci din parcurile din localitatea Mediaş, judeţul Sibiu, s-au rupt sâmbătă, în urma unei furtuni puternice şi mai multe străzi au fost inundate, cantitatea de precipitaţii care a căzut în zonă depăşind 30 de litri pe metru pătrat. Dintr-o regretabilă eroare, în ştirea de sâmbătă a fost citat purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş, Alina Ştefan, care doar a confirmat, corespodnentului MEDIAFAX, existenţa furtunii în oraş, fără a oferi detalii suplimentare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus