Marţi,
13.04.2021
Innorat
Acum
14°C

Protopopiatul Mediaş a donat 7.000 de lei Spitalului Municipal

Protopopiatul Mediaş a donat 7.000 de lei Spitalului Municipal

Protopopiatul Mediaş a donat Spitalului Municipal Mediaş suma de 7000 de lei, bani care vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de echipamente medicale şi de protecţie, transmit reprezentanții Mitropoliei Ardealului.

"În contextul pandemiei actuale, Protopopiatul Mediaş a hotărât să vină în ajutorul cadrelor medicale din Spitalul Municipal Mediaş, judeţul Sibiu, pentru le sprijini în lupta cu noul tip de coronavirus. Protopopiatul Mediaş a donat Spitalului Municipal Mediaş, suma de 7000 de lei, bani care vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de echipamente medicale şi de protecţie atât de necesare în unităţile medicale, spaţiile unde cadrele medicale şi bolnavii sunt mai dispuşi la infectarea cu noul coronavirus şi au nevoie de măsuri speciale pentru a nu se îmbolnăvi," se arată într-un comunicat al Mitropoliei Ardealului.

Potrivit sursei citate, mai multe biserici din oraş sprijină, în această perioadă, persoanele vârstnice şi familii defavorizate cu pachete cu alimente şi alte ajutoare.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus