Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Mariah Carey, data in judecata de un medic veterinar

Mariah Carey a fost dată în judecată, miercuri, de medicul veterinar newyorkez Cindy Bressler, care solicită plata sumei de circa 30.000 de dolari pe care diva o datorează pentru serviciile medicale prestate pentru cei trei câini ai ei - Cha-Cha, Dolomite şi JJ.

Cindy Bressler susţine că a asigurat "servicii extraordinare" pentru cei trei terrieri din rasa Jack Russel ai cântăreţei.

Mariah Carey a achitat doar 8.200 de dolari din suma totală de 37.800 de dolari.

Pe site-ul ei, Cindy Bressler, medic veterinar specializat în medicina internă pentru câinii de talie mică, susţine că printre clienţii săi se află "figuri proeminente din New Yorkşi multe celebrităţi".

Celebrii căţei ai cântăreţei Mariah Carey fac parte de mult timp din viaţa publică a divei, aceasta postând cu regularitate mesaje pe Twitter despre prietenii ei necuvântători, care au apărut chiar şi la filmările unor spoturi publicitare.

Recent, Mariah Carey şi soţul ei, producătorul muzical Nick Cannon, au anunţat că au devenit stăpânii unui al patrulea căţeluş, al cărui nume va fi Jackie Lambchops.

Mariah Carey a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când s-a despărţit de studioul ei de înregistrări. Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single aflat pe primul loc în Billboard Hot 100, graţie piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a depăşit pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decade. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus