Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
10°C

Calburean pregateste divizarea Dafora

Secţia de construcţii ar putea să se desprindă din compania Dafora Mediaş, dacă propunerea conducerii va fi acceptată de acţionarii convocaţi la o adunare extraordinară, în 5 august. Potrivit unei informări a Dafora, publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti, propunerea vine ca urmare a insistenţelor unui acţionar, Foraj Sonde SA.  Oamenii de afaceri care controlează Foraj Sonde SA sunt Marius şi Emil Cristescu. Foraj Sonde Craiova este unul dintre principalii concurenţi ai Dafora Mediaş pe piaţa de foraj din România. Dafora Mediaş este o firmă controlată de Gheorghe Călburean.
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

x

Acum 12 ani

Stimabile, ce legatura are titlul cu comunicatul dafora? Daca Foraj Sonde a cerut in calitate de actionar minoritar divizarea, de ce apare in titlu altfel? Si propunerea mai trebuie si votata in AGA, ceea ce e putin probabil.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus