Joi,
01.12.2022
Cer Senin
Acum
-0°C

Doi sibieni pe zi, muscati de capusa si ajunsi la spital

În cele 30 de zile ale lunii iunie, la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului clinic județean s-au prezentat 70 de persoane (36 de femei și 34 de bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 83 de ani) cu reacții alergice locale cauzate de mușcăturile de căpușă. Fiecare dintre aceștia au primit îngrijiri medicale de specialitate. ”Pentru evitarea acestor situații neplăcute, medicii recomandă sibienilor ca în această perioadă să poarte îmbrăcăminte adecvată, care să acopere în întegime corpul”, se arată într-un comunicat emis de Spitalul clinic județean. Recomandările sunt făcute acelor sibieni care ies în aer liber, mai ales în zonele împădurite. ”În momentul în care o persoană a constatat că a fost mușcat de căpușă, să se prezinte în cel mai scurt timp la o unitate medicală pentru tratament de specialitate”, mai informează medicii sibieni.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 228

Comentarii

2 comentarii

diana

Acum 12 ani

arata asa de scarboos
Raspunde

TE

Acum 12 ani

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus