Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Jurnalistul Wolfgang Fuchs si-a lansat al doilea volum. De poezii

Editorul publicaţiei de limbă germană Wolfgang Fuchs şi-a lansat, marţi, 6 iulie, cel de-al doilea volum de poezii, în cadrul unui vernisaj care a deschis calea sibienilor către alte două expoziţii: una de artă naivă şi una de fotografie.
Cel de-al doilea volum de poezii al lui Fuchs este denumit “Naoki tanzt”. Din dorinţa de a continua drumul ales acum patru ani - când a lansat prima carte, „Străbunul taie trestie” -, jurnalistul poet reia teme precum cea a copilăriei şi acordă şi o deosebită atenţie detaliului care scoate în evidenţă sugestivitatea imaginilor.
Atât cartea, cât şi autorul, au avut parte de o prezentare autentică, fâcută de scriitorul Joachim Wittstock. Acesta a vorbit despre examinarea fâcută de Fuchs aspectelor interumane, cu poziţie vădită împotriva indifereţei şi neimplicării, remarcând în acelaşi timp nota umoristică pe care poetul reuşeşte să o dea scriiturii sale.
De asemenea, lucrările expuse – de artă naivă şi fotografie - ale lui Sebastian Marcovici şi Jana Lang au fost primite cu mult entuziasm de public.
Evenimentul organizat la sediul FDGR de pe str. Gen. Magheru a fost întregit de recitalul muzical-literar susţinut de Nella şi Nana Drughe, Beatrice Ungar şi Renate Klein.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

andy kreutzer

Acum 13 ani

foarte prost. concert fals. auditie grea. poezie infantila, poet beat, vin bun.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus