Joi,
25.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Ajutoare pentru sinistratii din Moldova din partea Garzii Financiare Sibiu

Toți cei 16 comisari din cadrul Gărzii Financiare Sibiu s-au implicat într-o acțiune de ajutorare a familiilor năpăstuite de viiturile ultimelor zile. În câteva zile, au strâns alimente, haine, perne, plăpumi și tot ceea ce este de stringentă nevoie pentru o parte din locuitorii satului Pătrăuți, din județul Suceava. În această localitate, în ultimele zile ale lunii iunie 11 case au fost luate de ape și alte câteva zeci au fost grav afectate. Pe locul unde erau la un moment dat cele 11 case nu a mai rămas, acum, nimic.
”Am luat legătura cu colegii de la Suceava, i-am rugat să ne îndrume către ce localitate să trimitem aceste ajutoare. Am ales Pătrăuți pentru că oamenii de acolo au mare nevoie de ajutor. A fost o decizie luată la nivel local, aceea de a participa și secția noastră la ajutorarea celor care au nevoie. Toți colegii noștri au contribuit. La apelul nostru au mai răspuns și alte aproximativ 50 de persoane, prieteni și cunoștințe, cărora le mulțumim”, spune Gabriel Gheorghe, comisar șef adjunct în cadrul Gărzii Financiare Sibiu.
Microbuzul cu o capacitate de 16 mc, plin, a ajuns la Pătrăuți la mijlocul săptămânii trecute. Comisarii de la Sibiu, care au transportat ajutoarele, au împărțit chiar ei transportul celor sinistrați.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

H.S.

Acum 14 ani

Raspunde

H.S.

Acum 14 ani

Se mai strang haine pentru sinistrati in vreun loc ? Am cateva plase si trebuie sa le duc , doar ca nu stiu unde . Putin ajutor va rog.
Raspunde

3

Acum 14 ani

Iti dau adresa mea daca vrei. N-a venit vreo viitura peste mine, dar traiesc ca un sinistrat - chiar daca muncesc full time. M-ar ajuta mai mult daca as veni eu dupa plase si as ramane la tine definitiv. Nu-mi ajung banii de chirie si nici de mancare. Macar un an, dupa care poate ma recomanzi la vreun prieten sau ruda - nu ma deranjeaza. Mersi anticipat de ajutor.
Raspunde

4

Acum 14 ani

La cat esti de inapoiat mintal, sansa ta este sa o iei pe o cale noua: calea buco-anala. Te descurci tu, doar esti un sinistrat adevarat, cu acces la internet.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus