Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Bursa din Sibiu a oprit de la tranzactionare Banca Transilvania pentru mai bine de doua ore

Scandalul în care a fost implicat în această dimineaţă preşedintele Consiliului de Administrare al Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă, a avut efecte imediate asupra acţiunilor băncii tranzacţionate la Sibex.

Horia Ciorcilă, a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Cluj, împreună cu Christofourou Georgios, director general al Bank Of Cyprus - Sucursala România, sub acuzaţia de manipulare a pieţei de capital şi spălare de bani.

Imediat după acest anunţ trazacţiile cu acţiunile băncii au fost oprite atât la Bucureşti cât şi la Sibiu. “"În baza prevederilor art. 64 alin.(1) din Regulamentul nr. 4 privind Tranzacţionarea pe Piaţa Reglementată de Instrumente Financiare Derivate administrată de S.C. Bursa Monetar-Financiară şi de Mărfuri S.A. Sibiu şi având în vedere suspendarea de la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti a acţiunilor Băncii Transilvania Cluj-Napoca simbol TLV in baza Reg.4, art. 25 al BVB, se suspendă de la tranzacţionarea pe piata reglementată de instrumente financiare derivate începand cu ora 12.35 contractul financiar pentru diferenţă cu simbolul TLV CFD", a anunţat astăzi Radu Bâlbâie, directorul de tranzacţii al Sibex - Bursa Monetar Financiară şi de Mărfuri Sibiu.

La ora 15.05 tranzacţiile reluate.

"Având în vedere reluarea la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti a acţiunilor Băncii Transilvania Cluj-Napoca simbol TLV, se reia tranzacţionarea pe piaţa reglementată de instrumente financiare derivate a S.C. BMFM S.A SIBIU începand cu ora 15.05 a contractului financiar pentru diferenţa cu simbolul TLV CFD" a transmis apoi acela şi Radu Bâlbâie, directorul de tranzacţii al Bursei din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus