Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
20°C

Scoala de baschet: Clubul Whitesnakes a avut primul antrenament

Dragoş Florea, împreună cu Alex Kovacs și Cristi Crăciun, doi jucători ai clubului CSU Sibiu, au pus bazele unui proiect - Clubul de Baschet Whitesnakes Sibiu - care îşi propune să aducă ceva nou în sportul sibian. După săptămâni în care au făcut înscrieri, au căutat sala şi au achiziţionat echipamente, în 5 iulie a avut loc primul antrenament la Sala Transilvania.
Acest proiect a fost gândit pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 19 ani, pe o perioadă de opt ani, la finele cărei iniţiatorii clubului speră să producă cel puţin trei-patru baschetbalişti care să joace în prima ligă.
“Fără sprijinul domnului Victor Cornea, lansarea proiectului nostru ar fi fost cu siguranţă amânată. E foarte greu să găseşti o sală disponibiă. Cei care au săli de sport în loc să ne închirieze nouă, preferă să închirieze la grupuri care au nevoie de spaţiu o oră-două şi plătesc pe loc. Dar din fericire, domnul  Cornea ne-a întins o mână de ajutor, iar Clubul de Baschet Whitesnakes Sibiu s-a transformat din proiect în realitate ”, spune Dragoş Florea, preşedintele Asociaţiei  Al 6-lea Jucător Sibiu.
În club s-au înscris până acum 120 de copii, care au fost selecţionaţi din trei școli diferite. Lor urmează să li se alăture, în zilele următoare, alţi 25 de tineri, care au fost aleşi din case de copii din municipiul Sibiu. Micii baschetbalişti beneficiază de echipamente noi de cea mai bună calitate şi mingi Spalding.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

bravo

Acum 13 ani

drum cat mai lung!
Raspunde

CSB

Acum 13 ani

Doamne ajuta ! Multa bafta si cat mai putine piedici.
Raspunde

Claudiu

Acum 13 ani

Bah presedintele asta al asociatiei e dat dracu' , si-a tras scoala de baschet :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus