Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Tursib scoate la vanzare legitimatia de o zi, la cinci lei bucata

Tursib oferă turiştilor care vizitează Sibiul un produs menit să le uşureze deplasarea în oraş cu mijloacele de transport în comun - legitimaţia de transport pentru o zi, se arată într-un comunicat de presă remis ziarului Turnul Sfatului. Aceasta este valabilă pe toate traseele din municipiul Sibiu, iar  preţul ei este de 5 lei.

S.C Tursib S.A. este interesată să colaboreze cu toate instituţiile ce oferă servicii de cazare şi care sunt dispuse să ofere spre vânzare turiştilor aceste tichete de călătorie prin recepţie sau punctele de informare turistică. Pe lângă comisionul aferent vânzării legitimaţiilor de o zi, SC TURSIB SA va pune la dispoziţia hotelierilor şi hărţi gratuite cu traseele autobuzelor precum şi suporţi pentru aceste materiale de informare. Hărţile destinate turiştilor conţin principalele obiective de vizitat şi posibilităţile de transport către acestea.

Noul produs se adresează în special turiştilor, însă această legitimaţie poate fi achiziţionată de toţi cei interesaţi.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 267

Comentarii

14 comentarii

Gica

Acum 13 ani

Ba, ce-i cu stirea asta? Legitimatii de o zi cu 5 lei exista de doi ani. Voi numai acum ati aflat?
Raspunde

bes

Acum 13 ani

Excelenta idee(veche sau noua). Incet, incet, intram si noi in randul oraselor civilizate.
Raspunde

studenta

Acum 13 ani

e ideal pentru turisti oricum...
Raspunde

Ardelenii marginalizati....

Acum 13 ani

la ei in oras! De ce un autobuz intr-un oras din Ardeal o statie denumita "OBOR"??? Cati dintre noi spunem vreodata ca mergem la obor??? Substantivul "targ" este tot din 4 litere insa pun pariu pe oricat ca vreun oltean este "in charge" la tursib. Sfidator, rusinos si f trist...
Raspunde

pt. marginalizatul de la 4

Acum 13 ani

tu esti un ardelean incult, un marginit din marginime, fiindca termenul "obor" este din limba romama si nu este regiomalism ca sa fie determinat de o regiune anume! boule care esti, vorba lui nea Jiji....
Raspunde

Boul Tursib

Acum 13 ani

Legitimatia de calatorie de o zi exista (asa cum s-a spus), de cca 2 ani. Insa ziaristii din Sibiu sunt copy/pastacii primariei. De fapt, se insista pe promovarea produsului neconform numit Tursib (nou si vechi, insa acelasi). Cu director expirat, de 63 de ani, un mecanic agramat si agresiv ce a distrus transportul electric, membru al clicii fedegeriste.
Raspunde

sibian de rand

Acum 13 ani

mai terminati drecu cu transportu ala electric, troleul de acum 30 de ani. sa duca pe toti admiratorii troleelor pe ultimul drum din partea mea.
Raspunde

Georg

Acum 13 ani

Ptr. 4 si mai ales 5. 1. Se numeste traditional si corect: TARGUL DE VITE. 2. Apoi, deviat, TARGUL DE VECHITURI. 3. OBOR este un import recent de peste munti... Georg
Raspunde

lol

Acum 13 ani

bine mai georg, dar tu cum a i fost refuzat la 'import' in Jermanica?
Raspunde

bravo

Acum 13 ani

e bine fa. am vazut multe orase unde turistii au fost mai mult impiedicati de catre autoritati decat ajutati. E idee buna. Nu va plangeti.
Raspunde

De la 4 pt. 5

Acum 13 ani

Mamaligarule nespalat, eu sunt din Medias, deci n-ai nimerit-o! Precum idolul tau, "nea" ala pe care l-ai pomenit injuri fara rost si ai gura sloboda la fel ca zdreanta de mata care te-a fatat intr-un sat neelectrificat, situat intr-o zona unde oamenii merg duminica prin oboare. Iti inteleg sensibilitatea stiind cat de mult te bucurai copil fiind cand mata pleca in obor si si-o punea cu cortorarii pe acadele pentru tine. Dar trebuie sa treci peste asta si sa intelegi ca obor suna ca dracu pe la noi. Doar atat, e simplu! In rest multe succesuri la limba "romama"...
Raspunde

x

Acum 13 ani

domnule popa...turistul are nevoie doar de un bilet cu 2 calatori pt a ajunge in dumbrava. eu lucrez in turism si o sa recomand turistilor cu caldura un bilet de 1.5leix2=3lei. cu 2 lei mai putin, domnu Popa. in schimb as oferi astfel de legitimatii sibienilor. Pregatiti cu pixul, pot trece data pe tichet atunci cand acestia vad controlorul. Este mai ieftin un abonament lunar de 5 lei. Apropos...cand iesiti la pensie domnule popa? p.s. pt 7.sibian de rand-se vede ca n ai iesit din tara asta d kkt.
Raspunde

arla

Acum 13 ani

pentru 4 .baq mie rusine cu tine ma faci de rusine,si eu sunt din medias ,vorbeste mai frumos .se vede, de la o posta caci nu ai cei 7 aniu de acasa.(apropo, ma numesc nicu tamas)
Raspunde

arla

Acum 13 ani

ptr.studenta. nu vrei sa ne vedem.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus