Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Accidentata pe trecere

O sibiancă a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni în această dimineaţă, pe strada Semaforului din cartierul sibian Vasile Aaron. Accidentul s-a petrecut cu câteva minute înainte de ora 9. Bărbatul care conducea autoturismul venea dinspre Milea spre piaţa din cartierul sibian. Într-o clipă de neatenţie, şoferul nu a acordat prioritate femeii care se afla pe trecere şi a lovit-o din plin. „În cursul acestei dimineţi, la Unitate Primiri Urgenţe a fost adusă o pacientă în vârstă de 37 de ani, din Sibiu, victima unui accident rutier. Investigaţiile medicale au arătat că pacienta are pe lângă un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de ram ischio pubian stâng şi una de platou tibial drept, femeia a primit îngrijiri medicale şi a rămas internată în cadrul Secţiei Clinică Ortopedie -Traumatologie pentru tratament de specialitate”, spun reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

5 comentarii

goga

Acum 13 ani

Cand se poate amenaja o trecere de pietoni pe str stefan cel mare ,de la viaduct pana la fosta cantina independenta 2 nu e nici o trecere,mai nou s–au refacut asfaltul si marcajele rutier, dar cei care au facut asta nu le–a dat prin cap sa amenajeze o trecere de pietoni,credeti ca un copil care trebuie sa traverseze strada merge pana in capatul cartierului ca sa traverseze?Politia rutiera sa propuna amenajarea unei treceri cat mai urgent daca se doreste prevenirea unor accidente
Raspunde

un sibian

Acum 13 ani

Oare cate accidente mai trebuie sa se petreaca pe trecerile de pietoni pana cand primaria va constientiza necesitatea montarii acelor reducatoare de viteza din preajma trecerilor de pietoni. Bravo celor din Cisnadie care au montat astfel de blocatoare pe toata strada principala (chiar daca nu sunt montate chiar corect, dar macar exista). Acestea sunt imperios necesare pe cateva strazi importante din Sibiu, exemplu fiind: b-dul V. Milea (cca. 4 treceri), Semaforului (3 treceri), Alba-Iulia (2 treceri), Calea Dumbravii (5 treceri), Lunga (3 treceri), M.Viteazu (3 treceri), Stefan cel Mare (5 treceri) si lista ar putea continua. Important este ca cei care au puterea de decizie s-o faca. Si asta tine de imaginea unui oras european, dar mai ales de SIGURANTA PIETONILOR!
Raspunde

Aleodor Fitilomanu

Acum 13 ani

"Oare cate accidente mai trebuie sa se petreaca pe trecerile de pietoni pana cand primaria va constientiza ..." <- Inca doua, si va constientiza.
Raspunde

aici in zona

Acum 13 ani

nu trebuie nicio idiotenie de cocasa pe carosabil. sa puna politia camere de luat vederi la trecerile cu probleme si apoi sa vezi carnete luate. te duci singur cu el la politie
Raspunde

Stefan

Acum 13 ani

treceri de pietoni nu...salvarea asta din poza ce este cu ea ? parca e de pe vremea lui Ceausescu.. suntem in UE ? :) Nu se vede....coruptilor ! hotilor !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus