Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Mediasul s-a decis: ia 8 milioane de euro imprumut

Municipalitatea medieşeanăintenţionează să ia un credit prin care unele lucrări de investiţii să se deruleze mai repede decât bugetul local ar fi permis.

 „Am avut o nouă  întâlnire săptămâna trecută cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pe tema împrumutului pe care municipalitatea intenţionează să îl ia, împrumut care are ca destinaţie lucrări de investiţii pentru reabilitarea infrastructurii rutiere pe străzile nemodernizate din municipiul Mediaş. În principiu este vorba despre un împrumut de 8 milioane de euro, în baza căruia vom trece la amenajarea unor străzi din municipiul Mediaş şi din satul aparţinător Ighişu Nou“ a declarat primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu.

 Lucrări propuse spre finanţare din creditul rambursabil şi  care vor fi analizate de către consultaţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare:

 - Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială şi sistem rutier pe străzile: Piscului, Socului, Măghiranului, Lalelelor, Şlefuitorilor, Dealul Furcilor, Bîrsei, Amurgului, Rîşnov, Hula Nouă, Posada, Grigore Alexandrescu, Primăverii, Verii, Vîlcelei, Moşnei;

- Amenajarea sistemului rutier pe strada Aron Cotruş, Baia de Nisip, Gravorilor şi Păcii;

- Înfiinţarea reţelei publice de apă şi apă uzată şi amenajarea străzilor în satul aparţinător Ighişul Nou.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

trezeste-te!!!!

Acum 12 ani

atitia bani pentru ce??? cu bani astia faci mult mai mult ..iar pe noi ne-ai intrebat??? cei care te-am votat?
Raspunde

andi

Acum 12 ani

un mare tun pe sfarsitul mandatului.
Raspunde

ne-am trezit

Acum 12 ani

Multi care au fost cu ei, le-au intors spatele pentru ca si-au dat seama ca portocaliii care sunt in CL Medias nu sunt oameni de valoare. Sunt tot fostii aparatori ai comunismului. Asa ca noua, tineretului intelectual nu ne ramane decat sa vizitam meleaguri straine (poate asa ne mai vine pofta de viata) si sa ne vedem de ale noastre. N-au decat bosorogii comunisti sa conduca in continuare un oras anost. Oricum, PDL va muri la Medias, ca de altfel in intreaga tara. La urma urmei, asa conducatori, asa tara.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus