Sâmbătă,
08.05.2021
Innorat
Acum
9°C

Polonezii din Breslau vor sa invete de la Sibiu

Primarul oraşului Wrocław (Breslau), Rafał Dutkiewicz şi unul dintre viceprimarii acestui oraş, Jarosław Obremski, au efectuat o vizită la Sibiu, pentru a culege informații despre candidatura pentru statutul de Capitală culturală europeană. Orașul din Polonia lucrează în prezent la pregătirea dosarului de candidatură pentru titulatura deținută de Sibiu în 2007.
În acest sens, cei doi oficiali ai orașului din Polonia au anunțat dorința lor oficială de a realiza o apropiere între cele două orașe.
Primarul Klaus Iohannis i-a primit pe cei doi oaspeţi marţi, 20 iulie, la sediul Primăriei. Obiectul vizitei este dorinţa reprezentanţilor polonezi de a crea o apropiere între cele două oraşe, Sibiu şi Wrocław.
”Cei doi primari au fost de acord să creeze o relaţie între cele două oraşe pe plan cultural şi educaţional. În acest sens, edilul polonez a adresat primarului Klaus Iohannis o invitaţie de a vizita oraşul Breslau în această toamnă”, se arată într-un comunicat de presă al administrației locale.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus