Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Sa se descurce!

 "Şi i-am zis: bă, tu ştii cine-s eu? Eu sunt Statul bă, fraiere! De acum înainte, eşti obligat să plăteşti asigurare la locuinţă.

M-am săturat să vă tot plângeţi că vai, mi-a luat apa casa, vai, nu mai am din ce să trăiesc, vai, vai... De acum, dai bani la firmele de asigurări şi când e cutremur să nu te mai prind la uşă la mine că te tai, ai auzit? De azi, înainte, gata! Fă-ţi asigurare sau mori, dă-te dracului... Şi m-am întors în casă. Eram şi în şlapi că veniseră milogii dis de dimineaţă. Nici nu îmi luasem cafeaua. Zii şi tu, ce nesimţire... Să îmi ceară bani că a venit apa peste ei. Da',  ce-s eu mă, fraier? Să se descurce, dă-i dracului. Bine că ne-am gândit la treaba cu asigurarea obligatorie, că ne făceam de cacao şi în faţa ăstora de la asigurări. Mi-au dat caşcaval, brânză, le-am promis caşcaval şi, adevărul e că, după faza cu pensiile private, au cam început să facă foamea băieţii.

Acum le-am mai potolit pofta. Cu asigurările obligatorii îi ţin un an. Ne făceam, naibii, şi de ruşine... Au venit oamenii să facă bani în România şi noi îi plimbam cu protecţie socială pe Dunăre.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 271

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus