Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Agnita are ce n-a vazut Bruxelles-ul: internet wireless in tot orasul

Primăria Agnita a fost cooptată în proiectul „Creşterea accesului la serviciile de internet” derulat de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, proiect ce are drept scop acoperirea cu reţea de internet wireless (fără fir) a cât mai multor spaţii publice din ţară pentru un acces mai bun al populaţiei la informaţie.


Pentru aceasta primăria a încheiat un contract de comodat  cu Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale pe o perioadă de 2 ani, privind transmiterea dreptului de folosinţă, asupra unor bunuri mobile, care sunt parte componentă a proiectului „Creşterea accesului la serviciile de internet”, toate acestea pentru ca locuitorii oraşului să aibă un acces gratuit la informaţie pe toată perioada anului.

Hotspotul este amplasat în zona Parcului Eroilor. Astfel şi oraşul Agnita intră în categoria oraşelor care dispun de o reţea de internet wireless, pusă gratuit la dispoziţia cetăţenilor şi agenţilor economici.

Accesul la diferite pagini web va fi posibil de pe orice laptop care beneficiază de tehnologia wireless sau de pe telefoanele mobile care deţin acelaşi sistem.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Internautul

Acum 13 ani

Agnita are internet wireless in tot orasul de prin 2003 sau asa ceva, mare descoperire ...
Raspunde

gica

Acum 13 ani

Agnita mai are şi foamete şi ce nu are şi e grav ar fi locuri de muncă. Dar dacă are internet e rezolvată problema..... Poftă bună, agniţenilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus