Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
22°C

Ati vazut acest tanar?

În data de 26 iulie, D. Mircea, din localitatea Rusciori-Şura Mică, a sesizat faptul că fiul său (foto), Dragomir Mircea-Ionuţ, în vârstă de 18 ani, în dimineaţa zilei de 22 iulie a.c., în jurul orei 11, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în municipiul Sibiu, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime=1,70m-1,75m, greutate=65-70 kg, păr şaten, fir drept, tuns scurt, ochi căprui, faţă ovală, ten alb, corpolenţă atletică.

Semne particulare: o cicatrice cu diametrul de aproximativ 6 cm la piciorul drept, în partea interioară, în zona gleznei; cercel în urechea stângă.

La data plecării tânărul purta un tricou cu glugă, de culoare neagră, pantaloni scurţi, de culoare maro, şi adidaşi marca Puma, de culoare albă, mărimea 40. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest tânăr sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 427

Comentarii

2 comentarii

nu

Acum 13 ani

Raspunde

2.

Acum 13 ani

Imi pare cunoscut, e posibil sa-l fi vazut in zona Mihai Viteazu - in mod regulat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus