Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Au furat un grilaj metalic

Ieri, în jurul orei 11, un echipaj de Jandarmerie a observat două persoane care duceau un bagaj foarte greu prin faţa sediul Jandarmeriei Mediaş, pe strada Vămii.

„Opriţi de jandarmi, după verificările efectuate, s-a stabilit că femeia în vârstă de 32 de ani, împreună cu fiul ei în vârstă de 14 ani, au sustras un grilaj metalic de protecţie/scurgere a unei instalaţii de colectare a apei de pe str. Tomis din cartierul Gura Câmpului”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Echipajul a procedat la întocmirea actelor premergătoare începerii urmăririi penale pe numele celor două persoane, pentru săvârşirea faptei de furt calificat, prevăzută de art. 208, 209 din Codul Penal, stabilindu-se totodată că prejudiciul cauzat „S.C. Apa Târnavei Mari” este de aprox 300 lei.

Prejudiciul a fost recuperat neviciat şi predat proprietarului. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, spre competentă soluţionare

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus