Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Prefectul a multumit public Danielei Pavel pentru munca depusa

Înainte de începerea dezbaterilor programate în această dimineaţă în Colegiul Prefectural, prefectul Constantin Trihenea a ţinut să o aducă în faţa tuturor pe Daniela Pavel, fostul subprefect al Sibiului.

Constantin Trihenea a mulţumit Danielei Pavel pentru activitatea sa din perioada în care a fost subprefect şi, în semn de preţuire, i-a oferit un buchet de flori. De asemenea, a menţionat buna colaborare pe care au avut-o până în prezent, dar şi pe care ar urma să o aibă de acum înainte, pentru că Daniela Pavel va lucra în continuare în cadrul Prefecturii, pe un post de manager public.

Vizibil emoţionată de moment, fostul subprefect a mulţumit şi s-a retras timidă în rândul invitaţilor prezenţi de faţă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

rusine

Acum 13 ani

restructurari de ochii lumii sau mai bine zis al prostilor care inchit farsa asta din primaria sibiului daca-i mutam de ici colo ce economii se vor face domnilor guvernanti probabil va ve-ti intoarce tot inspre cei necajiti ca ei pot suporta toate magariile sistemului
Raspunde

camelia

Acum 13 ani

are si de ce sa-i multumeasca..ha ha ha....a facut atat de multe cat a fost in functia asta...doamne cati pupinucristi mai exista in tara asta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus