Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Stirile Kanal D incep din Sibiu

Sibiul este primul oraş din ţară de unde Kanal D va transmite în direct principalul jurnal de ştiri al zilei în cadrul Caravanei Ştirilor Kanal D. Postul naţional de televiziune şi-a propus să transmită, timp de o lună, ştirile de la ora 19 din 12 oraşe diferite ale ţării. Astfel, Cristian Sabbagh va transmite primul jurnal din ţară de la Sibiu, din Piaţa Mare, în 2 august de la ora 19. După Sibiu urmează Braşov, Bacău, Iaşi, Galaţi, Constanţa, Craiova, Timişoara, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Baia Mare. „Prin acest eveniment Kanal D îşi propune ca timp de o lună de zile, 12 oraşe să devină, pe rând, Capitala Ştirilor Kanal D şi punctul zero al informaţiilor cotidiene naţionale. Christian Sabbagh, prezentatorul Ştirilor Kanal D va conduce această caravana şi va transmite din fiecare oraş, cele mai importante ştiri locale şi naţionale, în cadrul conceptului „România este oraşul tău”, spun organizatorii caravanei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

clisee, clisee

Acum 13 ani

cat de repede fac picioare cliseele : capitala stirilor... Noul limbaj de lemn prolifereaza , definind o epoca si oamenii ei... Clisele ne conserva satrea amorfa.
Raspunde

liu

Acum 13 ani

ce bun esti la contestat, si ce usor e ...
Raspunde

michael

Acum 13 ani

Kanal D ...scurgere a apelor reziduale ... cam asta inseamna postul respectiv post creat de fapt pentru tiganimea din romania judecand dupa invitatii din emisiuni si nu mai putin dupa prezenta moderatoarei , deci a Moderatoarei... bahmutan...imi vine sa vomit .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus