Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Stirile Kanal D incep din Sibiu

Sibiul este primul oraş din ţară de unde Kanal D va transmite în direct principalul jurnal de ştiri al zilei în cadrul Caravanei Ştirilor Kanal D. Postul naţional de televiziune şi-a propus să transmită, timp de o lună, ştirile de la ora 19 din 12 oraşe diferite ale ţării. Astfel, Cristian Sabbagh va transmite primul jurnal din ţară de la Sibiu, din Piaţa Mare, în 2 august de la ora 19. După Sibiu urmează Braşov, Bacău, Iaşi, Galaţi, Constanţa, Craiova, Timişoara, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Baia Mare. „Prin acest eveniment Kanal D îşi propune ca timp de o lună de zile, 12 oraşe să devină, pe rând, Capitala Ştirilor Kanal D şi punctul zero al informaţiilor cotidiene naţionale. Christian Sabbagh, prezentatorul Ştirilor Kanal D va conduce această caravana şi va transmite din fiecare oraş, cele mai importante ştiri locale şi naţionale, în cadrul conceptului „România este oraşul tău”, spun organizatorii caravanei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

clisee, clisee

Acum 12 ani

cat de repede fac picioare cliseele : capitala stirilor... Noul limbaj de lemn prolifereaza , definind o epoca si oamenii ei... Clisele ne conserva satrea amorfa.
Raspunde

liu

Acum 12 ani

ce bun esti la contestat, si ce usor e ...
Raspunde

michael

Acum 12 ani

Kanal D ...scurgere a apelor reziduale ... cam asta inseamna postul respectiv post creat de fapt pentru tiganimea din romania judecand dupa invitatii din emisiuni si nu mai putin dupa prezenta moderatoarei , deci a Moderatoarei... bahmutan...imi vine sa vomit .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus