Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
-0°C

Pietre pretioase si flori de mina la Burkenthal

Mâine de la ora 10:00, la Casa Albastră, se va deschide Expoziţia MINERALIA, care va cuprinde minerale, geme, fosile, pietre semipreţioase şi bijuterii.

Expoziţia cu vânzare poate fi vizitată în perioada 12 – 15 august, între orele 10 şi 18. Costul biletului de intrare este 1 leu.

Este a doua ediţie din acest an, iar organizatorii îşi doresc să fie o manifestare de amploare. Datorită interesului arătat de publicul sibian ediţiilor anterioare numărul de participanţi – expozanţi a crescut cu 50% faţă de ediţia anterioară.

“Prin aspectul lor pur, dar şi prin duritatea ridicată, gemele sunt cele mai valoroase pietre semipreţioase prezentate. Ele sunt folosite în cele mai spectaculoase bijuterii. Astfel de podoabe vor reprezenta punctual maxim de atracţie al acestei ediţii (topaz, acvamarin, beril, alături de alte pietre de podoabă)”, spun organizatorii.

Pentru prima dată participă expozanţi din Târgu Mureş şi Bucureşti, care se alătură celor din Baia Mare, Arad şi Cluj.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 385

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus