Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Jarryd Loyd, noul conducator de joc al echipei CSU Atlassib Sibiu

Americanul Jarryd Loyd este noul conducător de joc al echipei de baschet masculin CSU Atlassib Sibiu, acesta fiind al treilea transfer oficial anunţat de echipa din Sibiu, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de clubul CSU Atlassib Sibiu, jucătorul american Jarryd Loyd este noul conducător de joc al echipei, pentru sezonul 2010-2011. "Jucătorul american Jarryd Loyd, originar din Chicago, Illinois, va evolua pentru CSU Atlassib Sibiu în sezonul 2010-2011, pe postul de conducător de joc. În vârstă de 24 de ani, Jarryd Loyd a evoluat sezonul precedent în prima ligă poloneză pentru Stalowa Wola (20 de meciuri) şi PGE Turow (9 meciuri)", se arată în comunicat. Americanul Jarryd Loyd este cel de-al treilea jucător transferat în această vară la CSU Altassib Sibiu, după americanul Michael Harrison şi lituanianul Arturas Masiulius, prezentaţi în urmă cu două săptămâni de oficialii clubului sibian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus