Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Parlamentarii merg la munca

Parlamentarii sibieni sunt aşteptaţi astăzi la muncă pentru sesiunea de toamnă. Programul ambelor camere va începe la ora 13:00, cu şedinţele birourilor permanente. Regulamentele interne impun realegerea structurilor de conducere în baza negocierilor cu liderii grupurilor parlamentare.
Senatorii sunt aşteptaţi în sala de şedinţe la 15:00, când va fi intonat Imnul Naţional şi va fi deschisă oficial sesiunea ordinară de toamnă, urmată de alegerea membrilor Biroului Perlament al Senatului. În program e prinsă o şedinţă a noilor lideri alesi, după care, în jurul orei 16:00 se va intra efectiv în lucrări, cu aprobarea programului de lucru pentru săptămâna în curs.
Şedinţa în plen a Camerei Deputaţilor, cu deschiderea solemna a celei de a două sesiuni ordinare a anului 2010 va începe la ora 16:00. Noul Birou Permanent ales va avea o întrunire abia la încheierea  acestei şedinţe in plen.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus