Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Un sofer si paznicul unei societati comerciale au murit dupa ce au fost loviti de o cisterna

Update

Poliţiştii sibieni au stabilit că şoferul cisternei care a pătruns pe contrasens, marţi dimineaţă, pe DN 1, în apropierea localităţii Cristian, accidentând mortal două persoane, un şofer şi un paznic al unei societăţi comerciale, a aţipit la volan.

 

Şoferul unei maşini care circula regulamentar pe DN 1, judeţul Sibiu, şi paznicul unei societăţi comerciale au murit, marţi dimineaţă, după ce o cisternă a lovit întâi maşina, după care a rupt gardul unei firme de pe marginea şoselei şi a intrat în ghereta în care se afla paznicul. Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 1, în apropierea localităţii sibiene Cristian, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit martorilor, o cisternă scăpată de sub control a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism Dacia, după care a rupt gardul unei societăţi comerciale de pe marginea şoselei, a intrat în ghereta paznicului şi s-a oprit în două utilaje de construcţii pe care le comercializa societatea respectivă. Mai multe echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului. Potrivit poliţiştilor, şoferul autoturismului Dacia şi paznicul societăţii, care au fost loviţi în plin de cisternă goală, au murit pe loc. "Din primele cercetări se pare că şoferul cisternei a pătruns pe contrasens, a izbit în plin autoturismul, a pătruns în incinta societăţii comerciale şi a lovit paznicul acesteia. În urma accidentului două persoane şi-au pierdut viaţa", a declarat la faţa locului Ion Drăghici de la Poliţia Rutieră Sibiu. Şoferul cisternei le-a spus poliţiştilor că l-au orbit farurile unei maşini, iar după ce a lovit autoturismul s-a pierdut şi nu mai ştie ce sa întâmplat. Cisterna se deplasa de la Braşov spre Deva. Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 13 ani

Dumnezeu sa-i odihneasca! Politia ar trebui sa fie \"prezenta\" pe sosele. De exemplu tocmai s-a introdus un SENS UNIC pe strada Stefan Cel Mare. NIMENI nu-l respecta si asta la 100 m de Politie...STIE CINEVA DIN POLITIE DE POVESTEA ASTA???
Raspunde

marii

Acum 13 ani

stie cineva daca avem politie adevarata in romania???????? vreau si eu un raspuns
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus