Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-19°C

Clubul Rotary Sibiu Cibinium, prima actiune din noul an

40 de copii proveniți din familii defavorizate din Craiova vor fi găzduiți, timp de o zi, de Clubul Rotary Sibiu Cibinium. Cei 40 de copii, vor veni la Sibiu în ultima zi de sâmbătă a acestei luni, vor vizita și muzee ale orașului.  ”Pentru a le arăta celor mici cât de frumoasă este cetatea noastră, suntem datori să ne întoarcem spre trecut: copii vor fi invitați să viziteze Muzeul de Istorie, găzduit de Primaria Veche și parte integrantă a uneia dintre bogățiile inestimabile sibiene, Muzeul Brukenthal”, se arată într-un comunicat al Clubului.
Cei 40 de copii vor fi într-o excursie pregătită de Parohia Tiu, din Craiova, excursie cu destinația Mănăstirea Sâmbăta. ”Clubul Rotary Sibiu Cibinium a aflat si, ca o gazdă bună, îi va pofti la masă, într-unul din restaurantele sibiene.  Anul rotarian 2010/2011 are o temă pe cât de frumoasă, pe atât de necesar de înțeles: Activi în comunităţi, apropiem continente. Iar această primă acțiune a anului rotarian care a început din luna iulie este doar primul pas pe un drum pe care Clubul Rotary Sibiu Cibinium a ales să meargă și în care noi, rotarienii din Sibiu, ne dorim tot mai activi", se mai arată în documentul amintit.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Sibianul

Acum 12 ani

Foarte fain ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus