Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Bugetarii ameninta cu greva generala!

Bugetarii afiliaţi la Alianţa Naţională a Sindicatelor Bugetare SED LEX anunţă iniţierea demersurilor pentru declanşare agrevei generale. În primele două zile de la declanşara grevei generale toţi salariaţii vor sta acasă, urmând ca din treia zi să picheteze instituţiile, fără să intre în clădire sau să desfăşoare altă activitate, se arată într-un comunicat de presă. Motivele pentru care sindicatele au decis să intre în grevă generală sunt reducerea salariilor cu 25% şi disponibilizarea salariaţilor din administraţia publică.

Comentarii

4 comentarii

Igen

Acum 10 ani

Altceva mai stiu bugetarii astia ?!!! Au auzit ca poti sa obtii venituri si din alte activitati.???..Sa mearga la munca !!! Ce tot zbiara atata...Cand te duci la finante/primarie/prefectura o bat toti in cap...Beti cafele pana la ora 9, aveti pauza de masa de la ora 12 la 14 si la ora 16 rupeti poarta....Sa fim seriosi ca la ce munca ”prestati”, nu va meritati nici banii aia care vi-i mai da statul asta nenorocit. Nu mi-a dat bani Basescu ca sa scriu comentariul de mai sus.
Raspunde

la muncaaaaaaaa

Acum 10 ani

da, leprele astea care sugruma statul nu stiu decat sa cerseasca.
Raspunde

non bugetar

Acum 10 ani

nu toti bugetarii sunt functionari in primarii sau la finante s.cl., nu inteleg de ce oamenii nu pot sa inteleaga in sfarsit acest lucru. tipic romanesc: lipsa de logica, bun-simt si multa superficialitate
Raspunde

A.M.

Acum 10 ani

Dar atunci cand bugetarii sunt cu nasu\' pe sus si ne privesc ca pe niste clovni cum este?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus