Miercuri,
01.12.2021
Innorat
Acum
6°C

Zeci de parteneri ai campaniei 10 Mari Sibieni

Iniţiatorii campaniei ce are drept scop, printre altele, redescoperirea personalităţilor care şi-au pus amprenta asupra dezvoltării Sibiului, au publicat lista instituțiilor partenere. În aceste locuri pot fi depuse spre centralizare taloanele completate cu preferinţele sibienilor în cadrul acestei campanii.


Acestea sunt: taximetrele 924, librăria Humanitas, magazinul LaFantezie (Promenada Mall), magazinele Carmolimp (Terezian – Sibiul Nou, Cireşica, Semaforului şi Turnişor vis a vis de McDonalds), Loteria Română (toate agenţiile sale din Sibiu), Cafe Wien (Piaţa Huet), Atrium Cafe (Piaţa Mică), Old Friends Pub (Piaţa Mică), Supporter Pub & Terrace, Erasmus Café şo Oldies Pub.


„Cei care doresc a vota vor primi în aceste locuri talonul de vot al campaniei, unde vor putea nominaliza maxim cinci personalităţi ale Sibiului. Ei pot lăsa talonul în locaţia parteneră sau vor putea să îl ducă în magazinul Express You de pe bulevardul Mihai Viteazul, nr. 11”, se arată într-un comunicat al iniţiatorilor campaniei.


Dacă un sibian doreşte să voteze, o poate face şi pe site-urile celor doi organizatori, Răzvan C. Pop şi Tudor Şt. Popa. De asemenea pot vota pe contul de facebook al campaniei precum şi pe cel de youtube.
Taloanele mai pot fi găsite şi în ediţiile tipărite ale publicaţiilor Turnul Sfatului şi Sibiu100%, ale căror locaţii sunt, de asemenea, puncte de colectare a taloanelor.

Campania a început prin demersul a doi bloggeri sibieni, Răzvan Pop şi Tudor Popa şi sub patronajul Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Dan

Acum 11 ani

E clar ca avem \"boala ierarhiilor si topurilor\"... Mi se pare o aiureala sa incerci sa \"cantaresti\" realizarile unor oameni care au trait in perioade diferite ale societatii romanesti, gasind cumva o unitate de \"masura\" unitara. Cine poate hotari ce oameni merita sau nu sa intre pe aceasta lista? Ganditi-va ca cei pe care-i chemati sa voteze nu prea stiu in primul rand cine sunt aceste personalitati, cu toate eforturile voastre de a le prezenta. Daca unele nume sunt mentionate mai des in manualele scolare sau daca au dat numele unor strazi din Sibiu, nu inseamna ca celelalte nu inseamna cel putin la fel de mult pentru Sibiu! De altfel, am sesizat ca lipsesc din lista persoane care, cu siguranta, vor intra intr-o asemenea \"ierarhie\" (conceputa de alti bloggeri peste cateva zeci de ani, poate!) pentru ca si-au pus amprenta pe viata acestui oras mult mai mult decat consideram noi la acest moment... Initiativa celor doi bloggeri are insa o latura buna: a adus in atentia multor concetateni un numar impresionant de personalitati despre care foarte multi probabil ca nici nu auzisera macar...
Raspunde

Alex

Acum 11 ani

@ Dan, Ai dreptate, e greu sa compari mere cu pere, DAR cea mai mare realizare este ca aceasta campanie a adus in atentia publicului larg niste nume, a dat cateva informatii biografice succinte si sper ca macar la unii a starnit curiozitate in a cauta si alte informatii.
Raspunde

Locul

Acum 11 ani

Traiane, locatie (în engleza) înseamna altceva decât locatie (în româneste) :)
Raspunde

DT

Acum 11 ani

Ar fi bine sa vizitezi DEX-ul. Numai asa vei afla definitia cuvantului LOCATIE.
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 11 ani

@ 3 și 4: mulțam de sfaturi... am modificat. deh, mai scapă omul și pe pe lângă DEX cu inflația asta de cuvinte importate pe nedigerate.
Raspunde

cici

Acum 11 ani

bai cretine delene, nu te jenezi ca, zilnic, te corijeza o groaza de cititori ca tot gafezi de incult ce iesti? mai bine du-te si te\'npusca, desigur,dupa ce-ti iei simbria de la stapanii tai si de la cei ce te platesc sa-l ataci tot timpul pe stii tu cine, antitalentule. da-mi replica, iute!
Raspunde

Mihai

Acum 11 ani

Dupa modul cum te exprimi cred ca neuronul tau este beat. Mergi la culcare !
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 11 ani

@cici: comentariul tău te-a făcut să te simți mai inteligent? căci replică să îți dau, n-are rost. dacă nu îmi vei mai citi materialele, nu mă voi simți cu nimic păgubit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus