Joi,
05.08.2021
Ceata
Acum
14°C

Sindicalistii din Sibiu renunta la protest din respect pentru presedinte

Sindicatul Învăţământului Preuniversitar Sibiu a anunţat astăzi că plecarea delegaţiei la mitingul din Capitală a fost contramandată din respect pentru pierderea suferită de preşedintele Traian Băsescu, apreciind că nemulţumirile pot fi făcute publice şi după încheierea funeraliilor Elenei Băsescu.
Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de sindicat, Biroul Executiv al SIP Sibiu s-a reunit, luni, în şedinţă şi a decis contramandarea participării la mitingul care va avea loc în Bucureşti.
"Luând cunoştinţă de pierderea produsă prin decesul mamei domnului preşedinte Traian Băsescu, s-a hotărât contramandarea deplasării delegaţiei din judeţul nostru la mitingul de protest din data de 5 octombrie. Apreciem că nemulţumirile noastre, cunoscute de altfel de Instituţia Prezidenţială, pot să fie cauza unei mişcări de protest şi după ce se vor fi terminat ceremoniile specifice unor asemenea evenimente triste", se arată în comunicat.
Sindicaliştii din Sibiu consideră că nu e momentul oportun pentru a manifesta în aceste clipe şi a-şi striga nemulţumirile şi reproşurile şi îi transmit condoleanţe şefului statului.
Aproximativ o sută de sindicalişti din SIP, care aparţine de Federaţia Educaţiei Naţionale, ar fi trebuit să plece, marţi dimineaţă, la mitingul de protest de la Bucureşti.
Pe de altă parte, aproximativ 170 de profesori din Harghita, afiliaţi Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) şi Federaţiei Educaţiei Naţionale (FEN), au plecat, în noaptea de luni spre marţi, către Capitală, pentru a protesta alături de ceilalţi dascăli din ţară.

Comentarii

5 comentarii

negru de fum

Acum 10 ani

din respect pt betivul romaniei!!! va meritati soarta!!!! noi reduceri salariale de 25%!! sa muriti de foame!!! idiotilor!!
Raspunde

privat

Acum 10 ani

de acord sa nu injuram in contextul acesta. dar ca voi sa acceptati sa muriti de foame pt. \"omul\" asta.... va cam meritati soarta atunci, cetateni mioritici. atunci sa va mai taie 25% daca pt. voi e ok.
Raspunde

ULOS

Acum 10 ani

Prostilor!
Raspunde

lica

Acum 10 ani

din respect pt cine?aveti pantalonii plini de rahat.asa se cheama mai nou fostii securisti si informatori?sindicat?.halal mandrie.....
Raspunde

Imi este scarba

Acum 10 ani

Si mie si multor dascali ne-au murit parintii,nu i-a fost mila nimanui de noi.Pt mama presedintelui,Dumnezeu sa o odihneasca,problema este a celui care ne conduce,nu a ei.Cat despre Fartonea,un vandut si o javra ordinara,stie ce vreau sa spun.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus