Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Liviu Voicu, noul director financiar al Ambient

Retailerul de materiale de construcţii, finisaje şi amenajări interioare Ambient Sibiu are un nou director financiar (CFO), în persoana lui Liviu Voicu, a anunţat, luni, compania, citează Mediafax.
Voicu, care a preluat această poziţie la finele lunii septembrie, va fi responsabil cu strategia financiară a companiei şi va superviza evoluţia macro-economică a acesteia.
"Evoluţia companiei Ambient este marcată de procesul de extindere, de consolidare a poziţiei de lider al pieţei autohtone de comerţ cu materiale de construcţii. Este esenţial pentru noi să avem o excelentă evaluare financiară şi o urmărire atentă a indicatorilor de performanţă în cadrul noilor proiecte. De asemenea, este vitală analizarea oportunităţii de atragere a unor resurse noi de finanţare sau de capital din fonduri europene sau din fonduri structurale", a declarat Voicu, în comunicat. Ambient are o reţea de 14 magazine şi 2 depozite logistice.

Foto: sfin.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 377

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus