Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

Jennifer Lopez isi afiseaza celulita intr-o rochie mini

Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, nu a fost foarte inspirată când şi-a ales rochia pentru un concert care a avut loc în San Juan, Puerto Rico.

În timp ce aceasta părăsea scena împreună cu soţul său, Marc Anthony, publicul a putut observa picioarele cântăreţei, vizibil afectate de celulită.

Vedeta, la fel ca 90% dintre femei, nu a reuşit sa evite aspectul de coajă de portocală al unor porţiuni ale pielii, deşi exerciţiile fizice sunt nelipsite din programul ei şi urmează o dietă alimentară sănătoasă.

" E din ce în ce mai greu să ma menţin în formă, iar odată cu apariţia copiilor nu mai am timp pentru nimic! Trebuie să mă trezesc înaintea lor pentru a avea timp să fac exerciţii, dar ştiu că acesta este un lucru bun pentru corpul şi mintea mea. Întotdeauna am fost o fire sportivă. Deşi acum e mai greu să găsesc timpul necesar, îmi place să fac mişcare" a declarat artista.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus