Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Ce face primarul Mediasului si nu-i place lui Iohannis?

În perioada 6 octombrie – 11 noiembrie  primarul municipiului Mediaş  se întâlneşte cu cetăţenii din toate cartierele. Edilul şef îşi reia astfel şirul de întâlniri cu medieşeni pentru a afla direct de la aceştia care sunt problemele cu care se confruntă.

 „Săptămâna această miercuri şi joi, la ora 16.30, mă voi întâlni cu cetăţenii din cartierul Moşnei, punctul de întâlnire fiind la Complexul de pe str. Stejarului, şi pe str. Moşnei, punctul de întâlnire fiind la Dăbău. În cartierul Gura Câmpului am avut trei întâlniri  pe care le consider foarte utile pentru că am aflat opiniile medieşenilor despre diferitele situaţii cu care se confruntă. Scopul acestui demers este de a afla de la medieşeni care este impactul proiectelor pe care le desfăşurăm şi totodată  să discutăm despre investiţiile, lucrările pe care le avem în derulare. Implicarea cetăţenilor în deciziile administraţiei publice locale a stat şi va sta la baza creării unor politici locale eficiente. Vreau să adaug că la aceste întâlniri participă şi reprezentanţi ai S.C. Apa Târnavei Mari, S.C. Gospodăria Comunală S.A şi S.C. ECO-SAL S.A“.

În următoarele trei săptămâni vor avea loc întâlniri cu cetăţenii după următorul program:

·        miercuri, 27.10.2010 – 16.30 – Parcul din cartierul După Zid.

·        joi, 28.10.2010 – 16.30 – str. Avram Iancu, în faţa Şcolii Generale nr.2.

·        miercuri,  3.11.2010 – 16.30 – Piaţa Regele Ferdinand, zona centrală.

·         joi, 4.11.2010 – 16.30 – Platoul de la Aviaţie, cartier Automecanica.

·         miercuri, 10.11.2010 – Parcul din cartierul Vitrometan.

·         joi, 11.11.2010 – Parcarea de pe strada Metanului, cartier Gloria.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Dede

Acum 11 ani

pai Johannis e mason
Raspunde

Calin

Acum 11 ani

Meseriasilor, ati scris un articol intreg despre primarul Mediasului fara sa-i pomeniti numele. Ia vedeti in manualul de jurnalism paradigma lui Laswell - prima intrebare (who ?)
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Super exemplu!!! Bravo!! De urmat si de alti edili. Chiar si Iohannis. E distanta prea mare intre Primarul Sibiului si cei ce l-au /nu l-au ales.
Raspunde

pt. Dede

Acum 11 ani

Mare prostanac mai esti! Pai ce are una cu alta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus