Joi,
22.10.2020
Innorat
Acum
2°C

Se inchide circulatia in zona Libertatea. Traficul greu tranziteaza centrul

21 Octombrie 2010 23:48

Pentru reabilitarea și reconfigurarea străzii Târgul Fânului, traficul greu care tranzitează Sibiul va fi deviat la finele acestei săptămâni. De vineri, 22 octombrie, de la ora 18, traficul de tranzit – inclusiv traficul greu – va fi deviat pe DN1 pe următoarea rută: Bulevardul Vasile Milea, Piaţa Unirii, strada Andrei Şaguna, Şoseaua Alba Iulia şi ieşire spre Sebeş către Aeroport, informează administrația locală. Devierea va fi în vigoare până duminică, 24 octombrie, la ora 6 dimineaţa. ”DPC lucrează în zona Târgul Fânului pentru reconfigurarea şi reabilitarea străzii. Dacă pentru restul lucrărilor nu a fost necesară închiderea şi devierea traficului, pentru amenajarea primei benzi de pe partea cu fabrica Libertatea, municipalitatea a luat această măsură pentru siguranţa traficului şi executarea lucrărilor în bune condiţii”, se arată într-un comunicat de presă.
Pe lângă despărțirea celor două sensuri de mers printr-un scuar cu spațiu verde, lucrările prevăd și amenajarea a două noi sensuri giratorii: unul la intersecția din dreptul podului care traversează Cibinul și al doilea la intersecția străzii Târgul Fânului cu strada Ocnei și Teclu.

 

Comentarii

2 comentarii

Ioan

Acum 10 ani

In primul rand nu exista o intersectie Targul Fanului-Abatorului-Ocnei. Exita o intersectie Targul Fanului- Teclu-Ocnei , iar aici nu inteleg de ce trebuie sens giratoriu din moment ce Teclu are sens unic.
Raspunde

acum

Acum 10 ani

deja e nebunie pe milea si doar la inceputul restrictiei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus