Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
24°C

Traficul greu aglomereaza centrul Sibiului si in acest week-end

Din moment ce lucrările de efectuat pe strada Târgul Fânului nu au fost terminate, sibienii își vor vedea orașul traversat prin zone centrale de traficul greu și în acest sfârșit de săptămână. De sâmbătă dimineața, de la ora 6.00, traficul de tranzit va fi deviat pe DN1, adică bulevardul Vasile Milea, Piaţa Unirii, strada Andrei Şaguna, Şoseaua Alba Iulia şi ieşire spre Sebeş către Aeroport. Circulația va reveni la normal luni dimineața, de la ora 6.00.
”De asemenea, devierea temporară în direcţia Alba Iulia şi Cluj Napoca a traficului de pe strada Malului ar urma să se facă pe strada Autogării – Distribuţiei – Lemnelor – Reconstrucţiei  - Lungă – Calea Şurii Mari. În contextul acestei devieri, strada Lemnelor, pe care în mod normal traficul se desfăşoară pe două sensuri, va fi cu sens unic, dinspre strada Distribuţiei spre strada Kogălniceanu”, anunță reprezentanții Primăriei într-un comunicat de presă.
Traficul pe strada Cibinului va fi restricționat, de asemenea, de la Piaţa Cibin spre Podul Virola. Circulaţia pe strada Rusciorului, dinspre strada Lungă spre strada Râului, se va devia pe strada Râului.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus