Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

La “Congelatorul” SRL

După 2 ani de zile şi 700 de mii de euro investiţi în ultima renovare, în Sala Transilvania e un frig de te c**i pe tine. Ce ziceţi de introducerea asta? Staţi un pic, nu tuşiţi, v-aţi înecat? A, nu v-aţi înecat? Păi cum aţi răcit? Hahahahaha, la un meci de baschet, cum naiba să răceşti la un meci de baschet? A, a fost frig în sală? No, n-o fi fost chiar aşa de frig încât să răceşti. Cine ştie ce coleg de la serviciu o fi fost bolnav şi te-a virusat şi pe matale? Şase zile de concediu medical? Da ce gripă mai e şi aia, de te ţine şase zile? Ai încercat cu ţuică fiartă şi paracetamol? Da cu aspirină, algocalmin şi ceai cu miere? Păi de aia nu ţi-a trecut, nu mai da vina pe frigul din Transilvania. Lasă că mă duc eu să văd cum e, că tu sigur exagerezi...
De unde exagerare? În Sala Transilvania e un frig de te c**i pe tine. Tremură tricoul galben albastru de frig. Telespectatorii cred că aşa e coregrafia. De abia aştepţi să se cânte cine sare, cine sare. Nu se cântă, sari din proprie iniţiativă. Orice, numai să nu trebuiască să te aşezi pe scaun, că acolo degeri. Meciul cu Craiova a făcut o grămadă de victime. Mulţam că nu şi printre jucători. Suporterii căzuţi la pat au revenit cu inima ca un purice la meciul cu Rovinariul. Acelaşi frig înţepător. Iar glumele cu „ascundem o votcă sub scaun înainte de meci” au rămas doar la stadiul de poveşti. Că bună mai era o votcă, îţi mai mişca sângele prin vene. Iaca, mesaje de la suporteri: „Pe lângă asta, frigul din sală, chestie care mi se pare impardonabilă şi complet lipsită de profesionalism, dacă nu cumva e stricat sistemul de încălzire, caz în care ar fi trebuit făcut publică situaţia”, zice unul. „Să mai iau o bluză pe mine...haha. În 2010 refuz să fac aşa ceva. E lipsă de bun simţ să fiu obligat ca spectator plătitor de bilet să stau în frig. Mă gândesc la săracii copii cum rezistă. Eu azi am terminat tratamentul după răceala de la meciul cu Craiova (am avut şi 6 zile de concediu medical...şi nu...nu e distractiv să stai acasă bolnav), zice altul care a luat-o în plin.
Hmm, să vedem cum e cu lipsa asta de profesionalism. Ceva mai ager decât conducerea Sălii Transilvania, Clubul Sportiv Universitar a trimis la mijlocul săptămânii trecute o adresă serviciului public prin care reclama frigul din sală. Că s-au plâns jucătorii. Imediat după plângere, apare anunţul. Că dacă nu se plângea nimeni, îngropată rămânea povestea. „Se schimbă vasele de expansiune pentru că nu mai au randament”, spune Victor Cornea, directorul Sălii Transilvania. „M-aţi întrebat de problemă. Sistemul de încălzire s-a decis altă dată. Deci e un alt subiect”. Bag sama că destul de delicat. După renovări de 700 de mii de euro nici nu mă mir că sare lumea în sus când întrebi, „cum se poate să fie atât de frig într-o sală de sport”?

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

bogdan

Acum 13 ani

si pt ca CSU a avut curajul sa spuna ca e frig in sala, Cornea le-a interzis portarilor de la sala sa nu mai primeasca nimic de la CSU Sibiu sau de la suporterii lor (aseara nu am fost lasati sa lasam steagurile si toba la sala)
Raspunde

Io

Acum 13 ani

Eu v-am zis sa nu le duceti :))
Raspunde

savulescu

Acum 13 ani

si de ce nu faceti un foc de tabara in centru? mege si un miel fript haiduceste, iese si o hora, se leaga prietenii...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus