Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Buena Vista si alte tarafuri

"Buena Vista şi alte tarafuri", cea de-a  opta expoziţie personală de fotografie semnată Iulian Ignat, este găzduită de sala Turnului Sfatului în perioada 15-21 noiembrie. Organizată sub egida Sibiu World Music Festival, expoziţia cuprinde 18 fotografii alb-negru, realizate între 2003 şi 2010, ce au în prim plan artişti din sfera World Music, de la nume celebre, precum Paco De Lucia, Ibrahim Ferrer, Grigore Leşe, Taraful Haiducilor, la interpreţi foarte puţin cunoscuţi.  "Indiferent că este vorba de blues, flamenco, sau de muzică ţigănească, interpreţii de muzică tradiţională din întreaga lume, deţinători ai unor comori culturale, merită trataţi cu acelaşi respect", spune autorul fotografiilor, Iulian Ignat. "Titlul expoziţiei vine de la convingerea mea că vocea Cesariei Evora nu-i cu nimic mai emoţionantă ca a Romicăi Puceanu, că Paco de Lucia şi Ionu lu Grigore, zis "Paganini", se află pe acelaşi nivel al virtuozităţii şi că proiectul Buena Vista Social Club este la fel de valoros precum Taraful Haiducilor".  Pe site-ul http://www.iulianignat.ro/news/ puteţi citi în fiecare zi o istorioară legată de câte una dintre fotografiile prezentate în expoziţie.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus