Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Sensuri unice noi

După reabilitarea străzii Siretului, circulaţia a fost reconfigurată la intersecţia cu Calea Dumbrăvii. Şi pe Intrarea Siretului, în zona bisericii, regimul de trafic se va schimba, anunţă Primăria Sibiu. De săptămâna viitoare se va institui sensul unic dinspre Calea Dumbrăvii spre Calea Cisnădiei.

Stabilirea unor sensuri de circulaţie va fi aplicată şi în Zona Industrială Vest. Odată cu finalizarea drumului secundar 5 şi a drumului secundar 7, sensurile de circulaţie în această zonă vor fi stabilite. Astfel, pe strada Lyon, prelungită prin drumul secundar 5, se va circula în ambele sensuri. Pe strada Barcelona, prelungită recent cu drumul secundar 7 care face legătura cu centura ocolitoare, circulaţia se va desfăşura în sens unic, dinspre strada Salzburg înspre strada Europa Unită.
 

Foto: btrafic.blogspot.com

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

un sibian

Acum 11 ani

iar glumele primariei Sibiu...pe Stefan cel mare si acum se circula pe sens unic fara probleme...in zona Dioda e dezastru...se pot da minim 100 amenzi pe ora...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus