Marţi,
24.11.2020
Innorat
Acum
2°C

Conferinta in onoarea pr. prof. Liviu Stan, la Sibiu

24 Noiembrie 2010 18:53

Facultatea de Teologie Ortodoxă "Andrei Şaguna" din Sibiu, Arhiepiscopia Sibiului şi Administraţia Fondului Cultural Naţional organizează vineri, 26 noiembrie, conferinţa "Biserica şi Dreptul - pr. prof. Liviu Stan, 100 de ani de la naştere". Conferinţa va cuprinde o serie de comunicări şi evocări şi va fi precedată de o slujbă de parastas oficiată pentru pr. prof. dr. Liviu Stan, în capela facultăţii amintite, de la ora 9.00.

Sesiunea de comunicări va începe la ora 9.30 şi va cuprinde mai multe prezentări.

La acelaşi eveniment va fi lansat şi volumul I al cărţii "Biserica şi Dreptul" scris de părintele prof. dr. Liviu Stan, intitulat "Teologia Dreptului". Lucrarea a apărut în acest an la Editura "Andreiana" a Arhiepiscopiei Sibiului.

Comentarii

1 comentarii

Sebastian

Acum 10 ani

Foarte bine ca se gandeste cineva si la asa ceva. Parintele Liviu Stan a fost unul dintre canonistii cei mai buni ai intregii Biserici Ortodoxe. Sper ca la aceasta conferinta sa participe cat mai multa lume.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus