Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
9°C

„Eden” se joaca in aceasta seara in Atrium

Există câteva localuri în Sibiu în care din când în când, pe lângă o cafea bună, poţi savura o piesă de teartu sau un concert. Atrium Classic Cafe este unul dintre ele, iar în această seară aici va fi pusă în scenă tragicomedia „Eden”, scrisă de Eugene O’Brien. Din distribuţia piesa regizată de Cristi Juncu, fac parte binecunoscuţii actori Nicu Mihoc şi Serenela Mureşan.
Spectacolul prezintă povestea unei căsnicii mediocre, în care cei doi soţi îşi joacă rolurile împuse  de societate, fără a avea curajul să-şi recunosacă eşecurile. Billy e un beţiv ratat, care-şi dispreţuieşte familia şi singurele bucurii de care poate să se lege sunt curele alcoolice din baruri, alături de amici retrograzi, partidele de golf şi ochitul domnişoarelor atragaătoare şi disponibile  din mediul său, iar Breda este soţia lui Billy, o femeie complexată, nefericită dar încă optimistă, care speră la cele mai nesemnificative detalii care le-ar putea  salva căsnicia şi ar face-o să fie dorită de „iubitul” ei soţ.
Spectacolul va avea loc luni, 29 noiembrie, de la ora 21:00 în Atrium Classic Cafe. Preţul unui bilet este de 10 lei. Rezervările se pot face la numerele de telefon 0269/242.000 sau 0723 ATRIUM.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus