Joi,
24.09.2020
Parțial Noros
Acum
23°C

FOTO-VIDEO. O Dacia s-a dezintegrat in mers. Trei oameni au ajuns in spital

29 Noiembrie 2010 15:11

O Dacia papuc ce nu a parcurs mai mult de doi kilometri de la ieșirea din Sibiu către Vâlcea a provocat un accident în urma căruia au ajuns la spital trei oameni, iar DN1/DN7 a fost blocat mai bine de o oră. În timp ce se deplasa pe banda întâi, mașinii respective i s-a desprins, din cauza vântului, tăblăria remorcii. În primă fază, Dacia a lovit o femeie de 55 de ani care mergea pe marginea drumului. Apoi a intrat pe contrasens, de unde a rostogolit în șanț o Skoda Octavia. În cele din urmă, Dacia scăpată de sub control a intrat într-un TIR ce venea tot din contrasens. A intrat în roata acestuia, i-a distrus direcția, ceea ce a îndreptat TIR-ul către șanțul adânc de doi metri de pe partea opusă.
Femeia de 55 de ani, aruncată peste parapeții de pe marginea drumului a scăpat cu câteva zgârieturi. Șoferul autoutilitarei Dacia, în vârstă de 50 de ani, are traumatism cranio-cerebral și o contuzie toracică. Șoferul maghiar al TIR-ului, în vârstă de 39 de ani, are câteva coaste rupte. Doar cu mașina distrusă a scăpat șoferul Skoda, care a reușit să iasă pe propriile picioare din mașina răsturnată în șanț.

Fără scăpare

Alin Ambrosie, șoferul Skoda, este din Sibiu. În momentul accidentului, era la serviciu, transporta niște acte. ”Nu aveam mai mult de 100 de km pe oră. Am văzut că Dacia a pierdut controlul. Am încercat să evit, dar mai mult nu am putut și m-am răsturnat. Când eram cu capul în jos am văzut și cum TIR-ul intră în șanț”, povestește Alin Ambrosie. Mașina pe care o conducea era cumpărată de el de trei luni.
Florin Bouraș conducea o camionetă chiar în spatele mașinii Dacia. ”I-a zburat de la vânt tăblăria. Am avut zile, când am văzut că vine ditamai TIR-ul către mine. Am pus frână tare, a intrat și ABS și tot. Am avut mare noroc. Cum a avut și șoferul TIR-ului, dacă pot spune așa. Noroc că nu era încărcat, că nu mai scăpa. Viteză? Nu, nu era viteză. Circulam regulamentar”, a povestit și Bouraș.


 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

mda

Acum 9 ani

vedeti de ce trebuie centura si mai ales AUTOSTRAZI in Romania?!
Raspunde

Dodi

Acum 9 ani

Asa e... si vedeti de ce romanii trebuie sa priceapa ca trebuie sa reinnoim parcul auto din Romania si sa extirpam maisinile vechi? In special Daciile antice? Renuntati fratilor sa mai cumparati masini la mana a doua de peste granita si sa le inmatriculati in Ruse!
Raspunde

inaugurarea centurii sibiului

Acum 9 ani

La inauguare vor participa Ariton are peste un metru si 80 si Boc care are un metru si un scuipat. Adica \"planul cu realizatul\"
Raspunde

pt 2. Dodi

Acum 9 ani

Ce legatura are...aia e dacie..si nu-i antica deloc ii fabricata dupa 2000.Tu crezi ca toata lumea isi permite o masina noua?Decat credit la baca mai bine second!Dute in Germania si vezi ca parcul lor e mai invechit decat al nostru.
Raspunde

K.Samuel

Acum 9 ani

Eu chiar merg in Germania regulat si parcul lor auto nu este deloc mai invechit decat al nostru. Intr-adevar comparat cu tari ca Slovacia, Polonia si Bulgaria avem un parc auto destul de nou. Insa nu poti compara cu Germania sau Austria...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus