Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Liderii UNPR vin sa-l instaleze pe Morar

Constantin Morar este singurul candidat la şefia organizaţiei judeţene a UNPR Sibiu la alegerile ce se vor desfăşura mâine la Hotel Majestic. "Domnul Morar este singurul candidat, însă înscrieri se mai pot face până diseară", a anunţat purtătorul de cuvânt al organizaţiei, Mirela Oltean. La evenimentul de mâine sunt aşteptai la Sibiu Cristian Diaconescu, Ilie Sârbu şi Gabriel Oprea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Ina

Acum 13 ani

Intrebare,UNPR mai are si alti membri?
Raspunde

Mirela Oltean

Acum 13 ani

Cine este aceasta \"Mirela Oltean\" Lucreaza cumva la I.T.M. Sibiu?
Raspunde

zapada

Acum 13 ani

se pare ca UNPR ar foarte multi membrii in judet , aprox 900 , dar un singur sef
Raspunde

muncitor la negru!

Acum 13 ani

la hotelul de la bratu! ce caricaturi de oameni! sunteti un partid de infractori! sunteti sub marja de eroare! 2%.
Raspunde

@muncitor la negru

Acum 13 ani

esti un jeg uman care nu apreciaza, angajaza-te si tu sa lucrezi 48 h/saptamana(de luni pana sambata, in caz k nu poti procesa informatia) pe 1000 brut k sa ramai cu 600 net sa dai 200 pe transport sa ramai cu 400 sa traiesti o luna intreaga,singur, sa vedem daca reusesti in Tara lu Base-Boc-Poc, atunci o sa apreciezi si pe cei care te platesc si \"la negru\" k sa supravietuiesti tu cu tancii tai
Raspunde

micutza

Acum 13 ani

Olteanu de la I.T.M. este un barbat ,nu il poate chema Mirela.Habar nu aveti pe ce lume traiti ...
Raspunde

un sibian

Acum 13 ani

un sfat pt. psd sibiu aratati ce puteti in alegeri nu dupa cand nu stiti decat sa insultati si sa va comportati ca niste nenorociti ofticati. nu vedeti ca pe sibiu sunteti niste nulitati nu ati reusit niciodata sa obtineti de la electorat o functie de demnitate publica
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus