Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Traistariu primeste 100.000 lei de la Cancan pentru ca a fost numit homosexual

Judecătoria Sectorului 1 (JS1) a decis ca Mihai Trăistariu să primească 100.000 de lei cu titlu de daune morale, într-un proces în care a acuzat publicaţia "Cancan" că a publicat articole în care artistul era prezentat ca gay.

În acest proces, Mihai Trăistariu a susţinut că cele trei articole publicate în "Cancan" i-au afectat imaginea publică şi cariera.

În materialele respective, Trăistariu era prezentat alături de Cristian Grigore Spiridon, cunoscut drept Tarky, care-l acuza pe artist că ar fi gay.

Instanţa Judecătoriei Sectorului 1 a obligat pârâţii - "Cancan" şi Cristian Spiridon - să-i dea lui Mihai Trăistariu suma de 100.000 de lei cu titlu de daune morale, plus 18.000 de lei reprezentând onorariul avocatului Cătălin Dancu, a declarat apărătorul.

Totodată, Cancan este obligată să publice conţinutul acestei hotărâri în paginile sale.

Decizia Judecătoriei Sectorului 1 poate fi atacată cu apel la Tribunalul Bucureşti.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ardeleanul

Acum 13 ani

ce fel de daune morale au fost provocate de afirmatia ca Traistaru ar fi homosexual? Vrea JS1 sa sustina ca a fi homosexual este o jignire? Cineva ar trebui sa-i chestioneze pe cei de la JS1 in privinta homofobiei de care da dovada. Nu e loc de homofobie in sistemul juridic -- sentinta trebuie anulata iar judecatorul respectiv destituit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus