Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Steaua, concentrata pe cupele europene, amana meciul cu CSU

Meciul dintre CSU Atlasib Sibiu şi Steaua Turabo Bucureşti, de sâmbătă, contând pentru etapa a IV-a a fost amânat de comun acord, pentru că oaspeţii pregătesc meciul decisiv de calificare în optimile de finală ale FIBA Eurochallenge. Disputa dintre sibieni şi stelişti a fost amânată pentru anul viitor, la cererea oaspeţilor, care au programat în 14 decembrie, meciul decisiv pentru calificarea în faza optimilor de finală ale FIBA Eurochallenge. După patru etape disputate în grupa F, Steaua se află pe locul trei, cu 6 puncte, iar în 14 decembrie va juca în deplasare, cu belgienii de la Antwerp Giants (locul 2, tot 6 puncte), pe care i-a învins în tur, cu 80-75. O victorie în Belgia ar mări semnificativ şansele Stelei de calificare mai departe, primele două clasate obţinând „biletele” pentru optimi. Ultima partidă a Stelei din grupa F va avea loc pe teren propriu, în 21 decembrie, cu liderul Kuban Krasnodar. Revenind la competiţia internă, sâmbătă vor avea loc meciurile din cadrul rundei a XIV-a, între “U” Mobitelco BT Cluj-Poli Iaşi, BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc-CSM Bucureşti, SCM CSS Craiova-CS Otopeni, CSM Oradea-BC Timişoara şi BC Mureş-Gaz Metan Mediaş, plus CSU Ploieşti-BCM U Piteşti, programat duminică. În devans, vineri, de la ora 19.00, se va juca partida Energia Rovinari-CSU Cuadripol Braşov.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus