Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Traficanti de copii si femei descoperiti la Sibiu! Duceau oamenii in Spania

O grupare infracţională internaţională de trafic de persoane şi minori, din care făceau parte şi români, a fost destructurată în urma cooperării dintre poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Sibiu şi poliţişti din Spania.

Poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu, sub coordonarea Procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Sibiu, efectuează cercetări, sub coordonarea Procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Sibiu, privind o grupare infracţională, formată din V.N., de 36 de ani, P.D., de 37 de ani, B.G., de 19 ani, V.V., de 22 de ani, toţi din Judeţul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de persoane şi trafic de minori, fapte prevăzute şi pededepsite de art. 12 şi art. 13 din legea 678/2001.

În fapt, la data de 7 decembrie, poliţişti de combatere a criminalităţii organizate din Sibiu, cu sprijinul celor din cadrul I.P.J. Sibiu şi D.P.I.R. Sibiu, au efectuat 4 percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor.

De asemenea, au fost executate 4 mandate de aducere, emise pe numele suspecţilor, aceştia fiind conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. - B.T. Sibiu, în vederea audierii.

Pe parcursul cercetărilor, în urma cooperării cu autorităţile din Spania, la data de 9 septembrie a.c., în Spania au fost efectuate descinderi la mai multe cluburi şi localuri. În urma acestor acţiuni au fost identificate 18 persoane de sex feminin, de diferite nationalităţi (română, bulgară, moldoveană, rusă, columbiană), suspectate că practică prostituţia. Astfel, au fost obţinute probe cu privire la faptele semnalate de către autoritaţile române, pentru conturarea altor acte ilicite comise de membri grupării.

În cadrul acţiunii desfăşurate în Spania, autorităţile din această ţară au emis mandate de arestare preventivă pentru J.G., de 27 de ani, proprietarul localurilor, T. A., de 29 de ani, M. A., de 30 de ani şi A. L., de 23 de ani, din Spania.

La data de 7 decembrie a.c., în urma audierilor efectuate la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritoriale Sibiu, procurorul de caz a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele suspecţi P. D., B.G. şi V.V., iar ulterior aceştia au fost prezentaţi Tribunalului Sibiu, care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 29 zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

noctambul

Acum 13 ani

trebuie sa ai o minte pe bigudiuri sa scrii atat de imbarligat, Deci un roman (?) J.G. avea mai multe localuri in Spania , restul initialelor pentru cei cu mandate sunt ale fetelor prinse in bordel?
Raspunde

Grancea alex

Acum 13 ani

Sa le fie rusine ca omoara copii si le ia organele trebuie sa fie prinsi imediat si arestati pe viata
Raspunde

vechi sibian

Acum 13 ani

in primul rand ar trebui iNCHIS Iohannis pentru ce a facut ca inspector scolar.... 25 de ani munca silnica....
Raspunde

sandu

Acum 13 ani

Ar trebui sa fie si ei omorati ca copiii si fete
Raspunde

alin

Acum 13 ani

Eu in primul rand iasi le-asi cresta carnea de pe ei si as pune sara cat de multa sa le coaca carnea de pe ei si sa fie arestati pe tot restul vieti.......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus